Skip to content

Slim energiemanagement voor bedrijven

Actieplan

Op basis van een audit in uw bedrijf, stellen we een praktisch actieplan op waarmee u uw energieverbruik kan monitoren en verminderen.

Daarin staan de next steps, het nodige materiaal, de te ondernemen stappen en de mogelijke financiële steun die u van Helexia kan krijgen. Aan de hand van dat plan gaan we aan de slag.

Energie Management Helexia

Installatie

We installeren en configureren alle mogelijke middelen die uw bedrijf nodig heeft om succesvol aan energiemanagement te doen:

De experts van Helexia installeren alles voor je en maken dat je meteen aan de slag kan. Bovendien maken we ook verdere opvolging gemakkelijker dankzij een monitoringplan op maat. Zo weet je steeds zeker dat alle prioriteiten op de juiste plaats staan.

Onze energie-monitoring is een onmisbare tool voor continue verbetering en maakt een 360° benadering van uw site(s) mogelijk:

Beheer & opvolging

Voor het beheer van het nieuwe energiemanagement-systeem van uw bedrijf, hebt u de keuze:

  • U laat uw energieverantwoordelijke workshops volgen, waarin ze leren hoe het systeem werkt, waar ze moeten op letten en hoe ze de opvolging in goede banen leiden. Nadien doet ze zelf het energie-management
  • Helexia neemt het energiemanagement van uw hele bedrijf in handen, volgt alles op voor u, organiseert interventies waar nodig, en rapporteert regelmatig.

Duurzame energie voor bedrijven met ISO 50001

We helpen bedrijven met het implementeren van de normen uit ISO 50001, de standaard voor energiemanagement. Die laat toe om gestructureerd en geüniformeerd uw energieverbruik te meten en te verminderen.

Dankzij de ISO 50001 kunnen we uw bedrijf gemakkelijk opvolgen en snel bijsturen waar nodig.

Dankzij ons energiemanagement besparen onze klanten gemiddeld 8% op hun jaarlijkse energieverbruik . Onze huidige klanten besparen zo al 7 miljoen euro en 14.000 ton CO² per jaar.

Deze emissies komen overeen met:

Overtuigd door intelligent energiebeheer in uw bedrijf. Wilt u meer informatie door te praten met een van onze experts? Neem contact met ons op, wij zullen u binnen 24 uur antwoorden.

energievernieuwing

Ready for the future?

separator-shape-03
Neem dan meteen contact op met een van onze experts!