Skip to content

Energy Project Management & Onderhoud

Helexia helpt bedrijven

Helexia helpt bedrijven die op korte of langere termijn hun energiekosten, CO2-uitstoot en ecologische voetafdruk willen verkleinen.

Met onze 360° aanpak, helpen we u van bij de analyse van uw huidige situatie, over de uitvoering van de nodige maatregelen en het onderhoud van technieken, tot de opvolging van de resultaten.

In functie van uw situatie en uw energie-doelen, stellen we samen het stappenplan op dat de belangrijkste stappen van uw energieproject zal weergeven.

Jouw energie met Helexia - 360

Samen met de klant bepalen we:

  •  De scope van de werken ifv het beschikbare budget, de strategische ambities, mogelijke quick-wins, etc
  • Wie welke elementen uitvoert ifv de aanwezige kennis en vrije tijd binnen het bedrijf van de klant, de vertrouwelijkheid van informatie, huidige relaties van de klant, …
  • De planning
  • Wie welke elementen financiert
  • Wie welke zaken zal onderhouden en de resultaten zal rapporteren

Als een echte projectmanager en specialist ter zake voeren we uit wat ons werd toevertrouwd en volgen we op wat anderen moeten realiseren. Na oplevering leveren wij u de tools om de prestaties te controleren, of indien gewenst nemen we het volledige onderhoud van uw apparatuur en installaties op ons.

Wat absoluut zeker is: met Helexia als partner zorgt u alleen waarvoor u zelf wil zorgen. Al het andere regelen wij, in het grootst mogelijke comfort voor u.

Wilt u de eerste stap van een energietransitieproject ontdekken?
Ontdek de belangrijkste stappen van een project en zie hoe u uw energiestrategie kunt opbouwen.

Wilt u weten hoe Helexia u kan helpen met uw energieproject?